Bine ati venit pe website-ul My Dental Brasov!
Suna la: +40 753 116 222
Brasov, B-dul Grivitei, nr. 9
Luni, Miercuri, Vineri: 13:00 - 19:00
Marți, Joi: 09:00 - 13:00 | Sambata, Duminica: Inchis

Profilaxie si albire dentara

Scopul profilaxiei dentare este acela de a lua măsuri medico-sanitare pentru prevenirea distrucţiei dentare prin formarea de carii şi păstrarea sănătăţii gingivale pentru a preveni gingivita şi parodontita(parodontoza).

Cum ?
Controlul stomatologic periodic

Este foarte simplu şi la îndemâna fiecăruia, în primul rând cu un consult gratuit de specialitate efectuat în cabinet, un control dentar îți va indica problemele incipiente, ale căror rezolvare e foarte ușoară și rapidă.

Detartraj, air-flow și periaj profesional

Realizate o dată la 6 luni pentru a îndepărta placa bacteriană, tartrul dentar şi coloraţiile inestetice ce pot să apară pe suprafaţa dinţilor.
Probabil că ştii, pentru a avea o bună igienă dentară este importantă îndepărtarea plăcii bacteriene de pe dinți și prevenirea depunerii acesteia sub formă de tartru.

Sigilarea dentară

Copiii sunt deosebit de importanți și trebuie să avem grijă de dantura lor, indiferent dacă ne referim la dinții de lapte sau la cei permanenți. În ultima perioadă, tot mai mulți medici stomatologi vorbesc despre o procedură numită sigilarea dentară. Ce este aceasta și cum funcționează?
Sigilarea dentară este metoda optimă de prevenire a cariilor dentare. Sigilantul netezește suprafața ocluzală și nu mai permite să se acumuleze mâncare și apoi să apară cariile.

Albirea dentară

Albirea dinților este o procedură utilizată pentru a îndeparta coloraţiile şi petele de pe dinţi, dar și pentru a deschide culoarea naturală a dintilor, atunci când pacientul dorește acest lucru.
Printre cauzele cele mai frecvente care determină apariţia petelor se numără: consumul de cafea şi de ceai, fumatul, anumite antibiotice şi traumele dentare.
Spre deosebire de tehnicile de albire clasice, care presupun aplicarea de benzi și geluri cu diferite substanțe, în clinica noastră se utilizează tehnica albirii cu accelerator de albire și albirea cu Laser. Albirea dinților cu ajutorul lămpii cu accelerator și albirea cu laser constau în activarea gelului de albire printr-o sursă de lumină albastră, foarte intensă. Această tehnică fiind mult mai eficientă şi cu rezultate notificabile imediate.

Programeaza-te online!


    Call Now Button