Bine ati venit pe website-ul My Dental Brasov!
Suna la: +40 753 116 222
Brasov, B-dul Grivitei, nr. 9
Luni, Miercuri, Vineri: 13:00 - 19:00
Marți, Joi: 09:00 - 13:00 | Sambata, Duminica: Inchis

Ortodontie

Ortodonția este ramura medicinii dentare ce se ocupă cu rezolvarea problemelor de malocluzie (închiderea gurii) și malpoziție a dinților (aliniere incorecta a dinților) .
Majoritatea problemelor ce apar și trebuie tratate prin rearanjarea dinților sunt înghesuirile; la acestea se adaugă rotațiile în ax față de cel normal, dinți ectopici (în afara arcadei), dinți entopici (în spatele arcadei), etc.
Dacă aceste probleme nu sunt rezolvate la timp, în viitor va fi afectată sănătatea dinților, a gingiilor și a articulației temporo-mandibulare, iar o masticație deficitară va afecta cu timpul tot sistemul digestiv. De aceste probleme se ocupa medicul stomatolog specializat în ortodonție.
Cele mai multe probleme sunt legate de înghesuirile dinților, când arcadele dentare sunt subdimensionate. De aceea un aparat ortodontic mobil purtat în copilărie lărgește arcadele dentare acționând asupra lor în timpul creșterii și pregătindu-le pentru dentiția definitivă.

Invisalign

Tratamentul Invisalign constă într-o serie de alignere (gutiere) aproape invizibile, care se pot îndeparta, pe care le veți schimba la fiecare două săptămâni pentru urmatorul set de alignere. Fiecare aligner este fabricat în mod individual numai pentru dinții dvs.
Pe măsură ce înlocuiți fiecare aligner, dinții dvs. se vor deplasa puțin câte puțin, săptămână de săptămână până când s-au îndreptat în poziția finală prescrisă de către medicul ortodont.
Mai mult, un plan virtual de tratament generat de programul unic ClinCheck al Align Technology prezintă mișcările prin care vor trece dinții dvs. în cursul tratamentului. Acest lucru vă permite să vedeți în avans cum vor arata dintii dvs. la sfârșitul tratamentului.
Daca sunteți gata pentru un zâmbet care vă va transforma aspectul, Invisalign este răspunsul dumneavoastră. Deși există și alte opțiuni, niciun alt tratament nu funcționeaza la fel de confortabil , de eficient și de sigur precum Invisalign.
Invisalign este cel mai bun mod de a vă transforma zâmbetul fără a interfera cu viața dvs. de zi cu zi.

Programeaza-te online!


    Call Now Button